Reactie plaatsen

Reacties

Jorien Molenaar
een jaar geleden

Wat een heerlijke wandeling vandaag! Geboeid, verwonderd en geïnspireerd ga ik naar huis. De Kruidenwandeling heeft "gewoon groen" veranderd voor mij in "bijzonder groen!" Vol passie, liefde en humor vertelt Thirza over al het moois wat er te zien en te proeven is. Heerlijke lunch erna, echt een pareltje! Aanrader! Dank je wel Thirza!

Marijn en Jessica
2 jaar geleden

Op moeder-dochterdag hebben wij bij Thirza de kruidensafari gedaan. Wat een geweldige ochtend hebben wij gehad! De mooie Thirza weet ontzettend veel van kruiden en vertelt daar met passie over. Ze legt haar gasten daarnaast graag in de watten: de vegan lunch die we geserveerd kregen was echt indrukwekkend zowel qua omvang als kwaliteit. Ook hebben we met plezier van onze zelfgeplukte kruiden een roomspray gemaakt. Het was eigenlijk een beetje te gek allemaal, wat een aanrader!

Sharon
3 jaar geleden

Zondag 11 juli heb ik bij Thirza (en Anouk & Marina) een kruidenspa mogen doen. Wat ontzettend inspirerend om te horen en te ontdekken welke wilde eetbare planten, bloemetjes en kruiden er allemaal zijn. Het is zichtbaar en voelbaar dat Thirza dit met zoveel liefde, respect en vreugde doet! Ik werd er helemaal enthousiast van :-) Dank je wel lieve Thirza!

Mélanie
3 jaar geleden

Wat een mooie, inspirerende, bevlogen vrouw ben jij Thirza. Ik heb afgelopen weekend een kruidenwandeling met 1 van mijn dochters bij jou mogen doen. Zij vond het ook geweldig. Ze wil nu alleen nog maar bloemetjes thee drinken.

Patricia
3 jaar geleden

Altijd weer super blij met Thirza. Van complete vegan maaltijden, tot zonnebloem zaden. Ook de roomspray, bananenbrood en bonbons zijn heerlijk.

Coby de Pagter
3 jaar geleden

Wat een heerlijke bonbons! En zo mooi ook! Kunstwerkjes hoor.