Save the Earth, it's the only planet with herbs.

Kruidenpreparaten voor zelfzorg

Disclaimer

 
Deze site geeft informatie over, kruiden, etherische olie, versnaperingen, edelstenen en aanverwante producten, maar is niet bedoeld als medisch advies.

Krullen en Kruiden doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie.

De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet voor het stellen van een eigen diagnose.

De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en de informatie dient ook niet te worden opgevat als medisch advies. 

Bij twijfel of ziekte altijd een medisch gekwalificeerde arts raadplegen. 

 

De producten van Krullen en kruiden worden op kleine schaal geproduceerd en voldoen aan de wet kruidenpreparaten en de HACCP richtlijnen.

De producten zijn iet klinisch getest. Wel met zorg samengesteld en voorafgaand aan de verkoop uitgebreid getest door vrienden en familie en absoluut niet getest op dieren.

Alle producten zijn vegan en er wordt gebruik gemaakt van lokale kruiden of uit eigen tuin.

 

Gebruik van onze producten is op eigen risico, Krullen en Kruiden is niet aansprakelijk voor verkeerd of oneigenlijk gebruik van de producten.  

 

Duurzaamheid

Er wordt gebruik gemaakt van recyclebare glazen verpakkingen en zoveel mogelijk gewerkt met biologisch geteelde ingrediënten. Ook wordt er bij het verzenden ook herbruik gemaakt van dozen of ander verpakkingsmateriaal om zo duurzaam mogelijk te werken en de kosten voor jou laag te houden. 

Vanaf 10 flesjes of 5 potten kun je via info@krullenkruiden.nl een gratis verzendlabel aanvragen om de flesjes naar mij terug te sturen. De flesjes worden gereinigd volgens te HACCP richtlijnen zodat ik ze weer kan hergebruiken.

 

Algemene voorwaarden

Bestellen en betalen 

Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop ‘afrekenen’ gaat de klant met Krullen & Kruiden een betaalverplichting aan. Bijkomende verzendkosten zijn werkelijke kosten of standaard voor pakketpost.

In onze webwinkel worden alle prijzen vermeld in euro’s inclusief 21% BTW, exclusief eventuele verzendkosten.

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Krullen & Kruiden zich het recht voor je bestelling te annuleren.

 

Aansprakelijkheid

Alle producten worden met de hand gemaakt. Door de ambachtelijke aard van de productie kunnen deze afwijken in vorm en kleur van de afbeeldingen op de website.

Krullen & Kruiden is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

 

Overmacht

Krullen & Kruiden is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Krullen & Kruiden en transportstagnatie.

 

Klachten en conformiteit

Heeft u een klacht over een artikel gekocht bij Krullen & Kruiden? Dien deze in per mail. Graag voorzien van een duidelijke omschrijving en beeldmateriaal. Binnen een termijn van 3 werkdagen wordt contact met u opgenomen over de klacht. In overleg wordt bepaald wat, ook gezien de conformiteit, redelijk en wenselijk is. 

 

Retourneren 

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, wordt het bestelbedrag, minus de administratie- en transactiekosten (2,95), binnen 5 dagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt.

 

Verzending 

We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen, doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail.

Krullen en Kruiden is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, wordt de bestelling geretourneerd aan ons. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de gebruikelijke verzendkosten bestelling nogmaals te versturen.

 

Verzendkosten

Nederland:

Pakket  €4,95 incl BTW

Bestellingen worden gratis verstuurd:

In Nederland bij bestellingen boven de €60,-

 

Foto’s en teksten 

De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Krullen & Kruiden, mits ongewijzigd en in originele staat.

 

Privacy

Krullen & Kruiden gebruikt klantgegevens enkel ten behoeve van het verwerken van bestellingen, formulieren, e-mails en winacties. Voor het maken van adreslabels ten behoeve van de verzending van pakketten worden naam, e-mailadres en adres ingevoerd op de site van de door ons gebruikte pakketdienst.

 

Typ- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

 

 

Heb je een vraag of opmerking?